Cookies & policy

GDPR

GDPR som på svenska översätts till Dataskyddsförordningen ersätter den tidigare Personuppgiftslagen (Pul). GDPR syftar till att ge alla Europeiska länder en likformad datainformationslagstiftning.

Det innebär bland annat att du ska få information om hur dina personuppgifter behandlas. Informationen skall lämnas ut av den personuppgiftsansvariga. Men du kan också begära att informationen ska lämnas ut till dig. En personuppgift kan vara en mängd olika saker; en mejladress, ett fotografi eller dina adressuppgifter och personnummer räknas alla som en personuppgift.

Cookies

En kaka (engelska ”cookie”) är en textfil som webbplatser sparar på din dator, surfplatta eller telefon när du besöker en webbplats. En kaka har som uppgift att underlätta navigeringen på en webbsida och att förbättra helhetsupplevelsen av en webbplats. En kaka lämnar elektroniska spår efter ditt surfande när du besöker en viss webbplats.

SkattefriaCasinovinster.se använder följande kakor: Google Analytics

Genom att fortsätta att använda denna webbplats godkänner du också att vi använder kakor. Du kan stänga av användningen av kakor i din webbläsare. Läs mer om hur du stänger av kakor via din webbläsares flikar. Att stänga av användningen av kakor kan medföra att webbplatsen inte fungerar optimalt.

Nyhetsbrev

Skattefriacasinovinster.se samlar in din mejladress när du väljer att registrera dig för vårt nyhetsbrev. Din mejladress är avgörande för att SkattefriaCasinovinster.se ska kunna skicka nyhetsbreven till din inkorg. Genom att ange din mejladress i fältet för nyhetsbrev ger du SkattefriaCasinovinster.se tillgång till din mejladress.

Du kan när som helst avregistrera dig från nyhetsbrevet. Din mejladress tas då bort ur vårt register.

Scroll to Top